Коли план не може бути налаштований
Якщо оплачений план не може бути налаштований, повна сума платежу залишається на вашому рахунку як баланс. Ви можете купити будь-який інший план за нього негайно.
Коли план не працює, як описано
Якщо шлюз, IP-адреси або VPN плану не працюють, як описано, протягом перших 48 годин після налаштування, і проблема не може бути вирішена, невикористана частина плану повертається вам як баланс.
Використаний трафік та завершені плани
Використані гігабайти, дні та місяці VPN є частиною послуги, яку ви отримали, і не повертаються. Невикористаний трафік у резидентських та мобільних пакетах ніколи не закінчується, тому залишається вашим для використання пізніше.
Сума платежу
Будь ласка, оплатіть точну суму, показану в платіжному вікні. Інша сума перевіряється вручну та додається до вашого рахунку як баланс.
Останнє оновлення 2026-11-07